Register
Now!
Saffrony
Mehsana
April 6/7
2018
15+ Problems
Register now!

HackSIT v1.0

Walk in with an Idea, Walk out with an Opportunity!

200+ commits

The code has to be pushed in our GitHub repository!

25+ Skilled Teams

More than 25 team i.e. 100 participants are expected to code!

Innovative Ideas

Every idea will be brought to life by our participants!

Register Now!

Join the revolution now or regret later!

Sponsors will be revealed soon!

Want to Sponsor us?
Find our sponsorship brochure here!

Contact Us

The program

Look closely as the schedule may get you a step ahead of others!

  • 09:30 AM
    Registration
    Length: 30 minutes

    All the teams will confirm their participation at the desk using Hack Passes!

  • 10:00 AM
    Hacking Begins
    Length: 2 hours

    Every Team will start coding & get a step closer to their solution

  • 12:00 PM
    Lunch
    Length: 1 hour

    As vehicles need fuel, humans need food.This the phase when participants get refueled!

  • 01:00 PM
    Coding Resumes
    Length: 1 hour 30 minutes

    After Lunch, each team will continue to work on their idea!

  • 02:30 PM
    First Round of Evaluation
    Length: 15 minutes

    In this phase the panel of judges will see your progress and grade you accordingly!!

  • 05:00 PM
    Tea & Snacks
    Length: 20 minutes

    This is normally the time for snacks.So, here you go!

  • 08:00 PM
    Dinner
    Length: 1 hour

    After so much brainstorming & coding, everyone is likely to feel hungry!!

  • 10:00 PM
    Second Round of Evaluation
    Length: 15 minutes

    As it'll more than 10 hours since the start of the hackathon you should have something good to present to the panel of judges!!

  • 01:00 AM
    Refreshments
    Length: 15 minutes

    As the night starts everyone will need Refreshments, so we have a surprise for you!!

  • 03:00 AM
    Activity
    Length: 30 minutes

    As it'll be midnight most of the participants will be sleepy. To wake them up we have some activities!!

  • 04:00 AM
    Snacks & Biscuits
    Length: 10 minutes

    Just some midnight snacks!!

  • 07:00 AM
    Free Time
    Length: 1 hour

    To do whatever you want!!

  • 08:00 AM
    Breakfast
    Length: 30 minutes

    People say "if you don't eat a healthy breakfast you'll feel tired all day"!!

  • 10:00 AM
    Final Round of Evaluation
    Length: 20 minutes

    The final wave of Evaluation!!

  • 12:00 PM
    Lunch
    Length: 1 hour minutes

    The final major fuel station!!

  • 02:00 PM
    Coding Stops
    Length: 1 hour

    Hands off your systems & wait for the judges to evaluate your solution!!

  • 03:00 PM
    Result Analysis
    Length: 1 hour

    The judges will decide the top 10 Teams!!

  • 03:00 PM
    Project Submission
    Length: 15 minutes

    Everybody has to upload their final codes on our portal!!

  • 03:30 PM
    Snacks
    Length: 15 minutes

    Afternoon Snacks!!

  • 04:00 PM
    Result Declaration
    Length: 30 minutes

    Participants will gather in the Auditorium for the Results!